COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Proxeed Plus- supliment pentru barbatii care doresc sa aiba un copil si nu reusesc
2 opinii

167,00 Lei

Cantitate:
POŞTA ROMÂNĂ:
17 Lei
CURIER RAPID:
17 Lei
Proxeed Plus- supliment pentru barbatii care doresc sa aiba un copil si nu reusesc
Cod produs: 2D

Descriere
Produs pentru FERTILITATE MASCULINA
 


ProXeed® Plus


De ani de zile, Proxeed a ajutat barbatii sa-si optimizeze sanatatea spermei si a spermatozoizilor implicit, cu ingrediente carejoaca un rol critic in performantele spermei. Dupa patru ani de zile de investitii in cercetare, compania noastra este incantata sa va ofere Proxeed Plus. Proxeed Plus contine aceleasi ingrediente ca si Proxeed, dar mai include un complex antioxidant pentru protectia spermei impotriva radicalilor liberi cat si nutrienti aditionali pentru cresterea formarii si maturarii spermei. Proxeed Plus este un supliment alimentar care contribuie per total la sanatatea reproductiva a barbatilor care incearca sa conceapa un copil. Ingredientii din Proxeed Plus ofera suportul necesar pentru o calitate optima a spermei.
 • Studiile clinice arata ca ingredientele din Proxeed Plus optimizeaza sanatatea spermei si imbunatateste cantitatea spermatozoizilor si mobilitatea lor, viteza dar si concentratia de spermatozoizi. • ProXeed® Plus contine aceleasi ingredient ca si Proxeed dar acum are in plus si alti nutrienti pentru reducerea oxidarii si sustinerea formarii si maturarii spermei. • Noul ProXeed® Plus este compatibil cu ProXeed®, iar daca luati ProXeed® acum, va recomandam sa treceti pe ProXeed® Plus, care este imbuntatatit fata de Proxeed.


 • ProXeed® Plus are o aroma noua si imbunatatita de lamaie


Un suport eficient pentru Fertilitatea Masculina


ProXeed® Plus este o cale simpla si eficienta de a sustine sanatatea reproductive masculina si calitatea spermei prin oferirea de nutrientii necesari pentru dezvoltarea spermei. Puteti comanda Proxeed Plus chiar la dumneavoastra de acasa.


ProXeed® Plus este un supliment alimentar sub forma de pudra cu gust de lamaie care poate fi dizolvat in suc sau alte bauturi reci si ar trebui luat de doua ori pe zi, o data dumineata, o data seara. 


Cand veti dori sa va imbunatatiti cantitatea de sperma, mobilitatea spermatozoizilor, sau viteza lor, luati in considerare Proxeed Plus. Ingredientele din Proxeed Plus lucreaza impreuna pentru a sustine si a mari capacitatea reproductiva a barbatului si  maximizeaza sanatatea reproductiva masculina, imbunatateste cantitatea de sperma si mobilitatea spermatozoizilor, si imbunatateste per total sanatatea spermei si a spermatozoizilor. Ingredientele din Proxeed Plus lucreaza impreuna ca sa sustina si sa creasca capacitatea reproductiva la barbati. Puteti avea incredere in Proxeed Plus, suplimentul pentru fertilitatea barbatilor care promoveaza si o stare psihica buna.


Despre ProXeed® Plus – Un supliment alimentar care este gata sa va optimizeze sanatatea reproductiva


"familieSe spune ca totul se schimba din momentul in care v-ati decis sa aveti un copil. Chiar inainte de conceptie, va pregatiti mental, si daca vreti sa faceti lucrurile cum trebuie, va pregatiti si psihic. Exista numeroase siteuri pe Internet care ajuta femeile sa se pregateasca pentru sarcina, dar siteul nostrum se concentreaza specific pe barbati. Asta pentru ca o sperma sanatoasa joaca un rol critic in procesul de conceptie. Alegerile legate de stilul de viata pe care un barbat le face, ca de asemenea si varsta, poate afecta sansele unui cuplu de a avea un copil. Cresterea fertilitatii masculine poate de asemenea ajuta.


 


Despre Conceptie


Poate parea foarte aproape, dar drumul spermei pana la ovul este destul de departe. Pentru un spermatozoid micut, drumul pana la canalul cervical, prin uter si pana la trompele uterine este ca si cum cineva ar incerca sa treaca Canalul Manecii, aflat intre Anglia si Franta. Bineinteles, acest traseu trebuie sa aiba loc la momentul potrivit, bineinteles. Ovulul unui femei este pregatit doar o data pe luna, daca acea femeie are ciclul regulat. La un ciclu normal de 28 de zile, ovulatia se produce in a 14 zi a cilcului (a 14 zi din momentul inceperii menstruatiei). Odata ce sunteti constienti amandoi, atat dumneavoastra cat si partenera dumneavoastra, de ciclul feminine, ar trebui sa faceti sex cu 4-5 zile inainte de, si chiar, si in timpul ovulatiei. Este important de retinut ca calitatea spermei unui barbat variaza luna de luna. Luand in considerare distanta si timpul implicat, sanatatea spermatozoizilor este critica. Proxeed Plus va va ajuta, imbunatatindu-va sanatatea spermatozoizilor. Proxeed Plus este indicat sa fie folosit cu administrare pe termen lung.  Proxeed Plus ar trebui luat atat timp cat incercati sa aveti un copil.


Despre Sanatatea Spermei


Diferit fata de femei, barbatii produc constant celule sexuale toata viata. In timp ce o femeie se naste cu toate ovulele pe care le are, barbatii produc sperma continuu toata viata. Dar, ceea ce face un barbat poate afecta procesul de maturare. Fumatul, consumul de alcool si de droguri, stressul, alimentatia precara si dezordonata si lipsa exercitiului poate duce la o calitate slaba a spermei. In plus, sanatatea spermei unui barbat si calitatea spermei acestuia incep sa scada in jurul varstei de 25 de ani. Totusi, este posibila imbunatatirea sanatatii spermei si a spermatozoizilor.


Cum definim sanatatea si calitatea spermei?


Exista 5 factori care contribuie la calitatea spermei per total:
 • Cantitatea de sperma

 • Mobilitatea spermatozoizilor (cat de bine se misca acestia)

 • Viteza spermatozoizilor

 • Concentratia spermatozoizilor in lichidul spermatic

 • Morfologia spermatozoizilor (forma si marime)O slabiciune in oricare din aceste zone poate afecta sansele de conceptie a unui copil. De aceeaa fost creat Proxeed Plus


In medie, spermatozoizii au nevoie cam de 74 de zile ca sa se maturizeze si inca 20 de zile ca sa fie capabili de fertilizare. Mai mult, imbunatatirile in calitatea spermei in timp ce luati Proxeed Plus vor avea loc gradual in timp.


Daca ati avut probleme in a concepe un copil, ar trebui sa vorbiti cu doctorul dumneavoastra. Va va sugera o evaluare a spermei, o spermograma, cea mai frecventa investigatie realizata cand se analizeaza spermatozoizii. 


Comandati ProXeed® Plus Astazi


Puteti Comanda Proxeed Plus fara nici o reteta, chiar si dumneavoastra - online.


Aplicatii Clinice – Optimizarea Fertilitatii Masculine cu ProXeed® Plus"Studiu


Cand un cuplu incearca sa conceapa un copil, sanatatea reproductiva a ambelor parteneri este importanta. Calitatea spermei unui barbat poate fi distrusa de supraproductia de specii reactive de oxigen (radicali liberi), dar cresterea fertilitatii masculine prin combaterea radicalilor liberi este unul din efectele ale ingredientelor din Proxeed Plus.


 


 


Specii Reactive de Oxigen (SRO)-radicali liberi


Oamenii au nevoie de oxigen pentru functia normala a celulelor. Folosind oxigenul in functiile lor uzuale, celule produc metaboliti toxici. Acesti metaboliti toxici, cunoscuti ca si specii reactive de oxigen, pot fi letali pentru aceleasi celule care i-au creat. SRO sunt o clasa de metaboliti care sunt instabili si reactivi chimici. Daca unul din electronii lor nu are pereche, acest lucru duce la o reactivitate crescuta.


Ce legatura au cu dumneavoastra acesti SRO?


Niveluri crescute de SRO pot duce la infertilitate masculina. La 40% din barbatii infertili, nivelurile SRO sunt crescute, asta insemnand ca barbatii fertile nu aproape deloc SRO. Concentratiile mari de SRO pot avea un efect asupra metabolismului, mobilitatii si viabilitatii spermatozoizilor.


Administrarea de anumite vitamine au demonstrat ca duc la combaterea SRO. Proprietatile antioxidante ale L-carnitinei, acetil-carnitinei, vitaminei C, coenzimei Q10 si vitaminei B12 pot ajuta la metabolismul spermatozoizilor. Fructoza ofera energie celulelor. Zincul este important in producerea de sperma. Barbatii infertile au niveluri scazute de zinc fata de barbatii fertili. Seleniul a fost asociat cu o mobilitate imbunatatita a spermatozoizilor, iar acidul folic imbunatateste per total sanatatea spermatozoizilor.


Principalele Tipuri de SRO in plasma seminala


Concentratii crescute din urmatoarele por cauza infertilitate masculina:

• Peroxid de hidrogen (principalul SRO produsa in sperma).

• Anion superoxid 

• Radical hidroxil


 


Niveluri crescute de Stress Oxidativ


Studiile au aratat ca niveluri crescute de stress oxidativ pot fi correlate cu: • Reducerea per total a productiei de sperma

 • Pierderea mobilitatii spermatozoizilor datorita scaderii productiei de energie

 • Reducerea reactiilor acrozomale datorita peroxidazei lipidelor

 • Scaderea fuziunii spermocitelor datorita reducerii fluiditatii membrane

 • Fragmentarea DNA-ului  spermatic

 • Morfologie anormala a spermatozoizilor


 

Reducerea Stresului Oxidativ pentru a imbunatati functionarea spermatozoizilor


Beneficial antioxidant a lui ProXeed® Plus ajuta la optimizarea sanatatii spermei cand supraproductia de SRO este pe cale sa aiba loc, astfel crescand fertilitatea masculine.


Supraproductia de SRO
Cercetarile au aratat ca supraproductia de SRO poate rezulta din: • Varicocele

 • Reinversarea vasectomiei

 • Infectii ale tractului urogenital


Supraproductia de SRO si stresul oxidativ


Supraproductia de SRO duce la un stress oxidative seminal si este asociat cu functionarea suboptimala a spermatozoizilor incluzand: • Concentratie slaba a spermatozoizilor, reducerea mobilitatii si a morfologiei

 •  Capacitate de fertilizare scazuta  

 • Apoptoza (moarte celulara)Ingredientele din ProXeed® Plus pentru a reduce semnificativ nivelurile SRO  • 62% reducere in productia de SRO la pacientii cu epididimita cronica nebacteriana  ( p<0.05)

 • 78% reducere in productia de SRO la pacientii cu epididimita tratata cu acetyl-L-carnitina  ( p<0.05)


 


Nivelurile SRO si fertilizarea In Vitro 
Cercetarile au demonstrate ca nivelurile SRO afecteaza succesul fertilizarilor in vitro cu injectii intracitoplasmatice de sperma • Supraproductia de SRO a fost legata de fragmentarea DNA

 • Fragmentarea DNA este asociata cu rezultate slabe in tehnicile reproductive asistate


Ingredientele din ProXeed® Plus si-au demonstrat eficienta in reducerea semnificativa a nivelurilor de SRO


Ingredientele ProXeed® Plus: sustin Fertilitatea masculina prin optimizarea sanatatii spermei


Ingredientele din ProXeed® Plus, supliment pentru fertilitate masculina, ofera suportul nutritional necesar pentru o calitate optima a spermei. Vedeti mai jos ce face fiecare ingredient si cum contribuie fiecare la sanatatea reproductiva masculina.


L-carnitine (fumarate) 1 gAcetyl-L-carnitine 5 g


Fructose 1 g


Citric acid 50 mg


Selenium 50 mcg


Coenzyme Q10 20 mg


Vitamin C 90 mg


Zinc 10 mg


Folic acid 200 mcg


Vitamin B12 1.5 mcg

Ingrediente


Functii Targetate
Zinc, Folic acid, Vitamin B12, Acetyl L-carnitine imbunatatesc maturarea spermei si functia ei
L-carnitine, Acetyl L-carnitine, Fructose, Citric acid Creste si protejeaza metabolismul energetic
Selenium, CoQ10, Vitamin C, Zinc, Acetyl L-carnitine Protejeaza sperma de redicalii liberi

L-Carnitine & Acetyl-L-carnitine joaca un rol cheie in metabolismul energetic al spermei. Multe studii clinice au demonstrate ca aceasta carnitina joaca un rol important in functionalitatea spermei crescand mobilitatea spermatozoizilor, morfologia spermei, concentratia spermei si cantitatea de sperma. L- carnitina si Acetil-L-carnitina ajuta sperma prin protejarea ei de radicalii liberi prin scaderea productiei acestora din urma.


Fructoza este unul dintre factorii majori care ajuta la elasticizarea energiei prezente in lichidul seminal.


 Acidul Citric este implicat in anumite aspect ale metabolismului energetic


Vitamina B12 este implicate in maturarea celulara si sinteza de DNA. Deficienta de vitamina B12 este asociata cu cantitate mica de sperma si mobilitate redusa a spermatozoizilor; deci pentru o sanatate crescuta a spermei, vitamina B12 este esentiala.


Seleniul este un antioxidant puternic care stabilizeaza flagelul spermatozoizilor. Deficienta de seleniu este asociata cu mobilitate scazuta a spermatozoizilor. Un supliment alimentar pe baza de seleniu, cum este Proxeed Plus, duce la cresterea mobilitatii spermatozoizilor


Coenzyme Q10 actioneaza ca un antioxidant si ca un promotor de energie si stabilizeaza integritatea flagelului spermatozoidului. Studiile au demonstrat o corelatie intre nivelul de Coenzima Q10 si sanatatea spermei.


Vitamina C este un antioxidant prezent in plasma seminala. Suplimentarea de vitamina C a imbunatatit considerabil calitatea spermei la fumatori.


Zinc este important pentru productia de sperma. Barbatii infertili au niveluri mai reduse de zinc in sperma fata de barbatii normali


Concentratiile de Acid Folic au fost gasite mai mari in fluidul seminal decat in plasma la barbate. Studiile sugereaza ca suplimentarea de acid folic impreuna cu zinc imbunatatesc sanatatea spermei atat la barbatii subfertili cat si la cei fertile.


Ingrediente Active: L-carnitine fumarate, acetyl-L-carnitine, fructose, citric acid, Vitamin B12, selenium, coenzyme Q10, Vitamin C, zinc, folic acid


Ingrediente Inactive: Sucroza, fructoza, flavoare de lamaie, potasiu acesulfam


Comandati astazi ProXeed® Plus cu maxima discretie!


Marturii


Buna tuturor! Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. A fost groaznic pentru noi, deoarece ne doream atat de mult un copil care sa dea sens vietii noastre, sa ne coloreze viata. Nu ne ramasese decat sa fim optimisti si sa gasim o rezolvare la problema noastra. La indrumarea unei prietene am incercat un tratament ce contine ingrediente pe baza de plante, pe atunci gasindu-se numai in Italia, este vorba de Proxeed Plus. L-am gasit si in Romania. Dupa un tratament cu acest produs, rezultatele nu au incetat sa apara. La inceputul tratamentului, rezultatele spermogramei imi spuneau ca sotul nu are decat cateva sute de mii de spermatozoizi. Dupa doua luni de tratament, am ramas insarcinata! Proxeed a fost principalul ajutor pentru problema noastra. Acum ne bucuram de bebelusul nostru cel voinic si sanatos. – Iulia, Brasov


Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin legislatia internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara prescriptie medicala si nu au rolul de a inlocui tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot varia de la un organism la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.Disclaimer
Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiComentarii postate

Andreea

postat la 11/07/2017


Bună ziua medicul mi-a recomandat proxeed capsule pt barbati si pt femei dar eu nu găsesc proxeed capsule doar plicuri. Ma puteți ajuta sa îmi ziceți de unde pot comanda proxeed capsule pt barbati si proxeed capsule pt femei?
Va mulțumesc

Iulia

postat la 18/07/2016


Buna tuturor! Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. A fost groaznic pentru noi, deoarece ne doream atat de mult un copil care sa dea sens vietii noastre, sa ne coloreze viata. Nu ne ramasese decat sa fim optimisti si sa gasim o rezolvare la problema noastra. La indrumarea unei prietene am incercat un tratament ce contine ingrediente pe baza de plante, pe atunci gasindu-se numai in Italia, este vorba de Proxeed Plus. L-am gasit si in Romania. Dupa un tratament cu acest produs, rezultatele nu au incetat sa apara. La inceputul tratamentului, rezultatele spermogramei imi spuneau ca sotul nu are decat cateva sute de mii de spermatozoizi. Dupa doua luni de tratament, am ramas insarcinata! Proxeed a fost principalul ajutor pentru problema noastra. Acum ne bucuram de bebelusul nostru cel voinic si sanatos
Nu aveți nici un produs în coș