COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda






Tratament Caderea Parului

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
123
filtrează:
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
123
filtrează:

Probabil va intrebati daca este normala caderea parului in fiecare zi iar raspunsul este ca da. Cu toate acestea, numarul firelor de par care ar trebui sa fie eliminate zilnic ar trebui sa fie in jur de 50-100.

Daca sunteti de parere ca pierdeti mai multe fire de par decat ar fi normal, atunci este timpul sa recunoasteti semnele timpurii si simptomele caderii parului. Exista multi factori care pot cauza aceasta problema, cum ar fi ciclul normal al cresterii parului.

Daca experimentati caderea excesiva a parului de pe scalpul dumneavoastra dar nu sunteti siguri care este motivul, vedeti mai jos care pot fi cauzele posibile caderii parului:

  1. Pastile si alte tipuri de medicamente folosite pe termen lung, afectiuni ale pielii si alte infectii, caderea parului din cauza ereditatii, efectele menopauzei, produselor de coafat si tratamentele pentru par, deficienta de fier.
  2. Hormonal- nasterea sau sarcina, anticonceptionalele, testosteronul, afectiuni ale tiroidei.
  3. Boli sau afectiuni- febra mare, infectie severa, raceala grava, diete deficitare, medicamente, tratamente impotriva cancerului, operatii dificile/ boli cronice, alopecia Areata, infectia cu ciuperci a scalpului, stressul.
  4. Stress mecanic- tragerea parului prin purtarea excesiva in coada sau folosirea de peruci sau mese.

Oricare ar fi problema dumneavoastra de cadere a parului, va rugam sa cititi informatiile produselor propuse de noi pentru stoparea caderii parului, iar daca nu gasiti produsul care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a va propune un tratament personalizat impotriva caderii parului.




Nu aveți nici un produs în coș