COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Momentan nu sunt produse în această categorie!


Majoritatea oamenilor, atat barbati cat si femei, care sufera de infectia cu candidaar da orice pentru a scapa de aceasta problema permanent. Din pacate cremele intalnite la rafturi si supozitoarele, chiar si noile tratamente pe baza de pastile ofera doar o usurare temporara a simptomelor impotriva candida.

Si acest lucru vine in favoarea industriei farmaceutice care fara aceste medicamente nu ar mai avea profit de trilioane de dolari si directorii acestora nu ar fi capabili sa plateasca sute de milioane de dolari in bonusuri in fiecare an.

Practic pentru toti cei care se chinuie cu candida de 1 luna sau de 10 ani, si pentru cei care au incercat toate remediile posibile impotriva candida, va datorati sa incercatiYeastrol. Este un spray homeopat cu de administrare sublingual- de unde ajunge repede in circulatia generala si de acolo oriunde aveti dumneavoastra probleme de candida.

Asa ca, fie ca aveti probleme de candida oral sau genital sau in alte parte,Yeastrol ar trebui aplicat tot sub limba cate 2 pufuri de 3 ori pe zi.
Nu aveți nici un produs în coș