COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda






Albirea Dintilor - Dinti mai albi

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:

Un zambet frumos este sinonim cu o stare de sanatate buna, igiena si cateodata este asociat cu bune calitati sexuale. Cu toate acestea, natura nu ofera acest dar la toata lumea. Din fericire nu trebuie sa va pierdeti speranta datorita noilor si modernelor descoperiri stiintifice in materie de albirea dintilor

Placa bacteriana este este un strat biologic care se formeaza pe suprafata dintilor si care atrage o cantitate mare de bacterii si microbi daunatori. Periatul dintilorajuta la indepartarea acestei placi care netratata poate provoca multe stricaciuni. O puteti simti cu ajutorul limbii dumneavoastra. 

Resturile de mancare, alcoolul si tutunul sunt factori care invita acesti musafiri nepoftiti si chiar ajung sa formeze o culoare neagra. Vizita la dentist trebuie sa devina necesara. De obicei tratamentul presupune lustruirea dintilor. Pentru a preveni aceasta vizita neplacuta la stomatolog, o igiena orala corespunzatoare joaca un rol important. 

Produsele de albire a dintilor acasa au oferit multe zambete mai stralucitoarefolosind cea mai buna formula existenta pe piata si prin cea mai rapida cale. Ceea ce va oferim este un set de solutii pentru albirea dintilor pentru folosirea personala sau profesionala.

Ingrijirea profesionala a dintilor este in prezent adaptata pentru a va ajuta sa obtineti dinti mai albi prin metode mai sigure si mai rapide. Este posibil sa deveniti propriul dentist, folosind sistemele dumneavoastra.

Produsele noastre pentru albirea dintilor, nu demult disponibile doar la medicii stomatologi, sunt acum oferite pe piata publicului larg si la un pret avantajos! Dumneavoastra puteti sa beneficiati de aceasta oportunitate fara prescriptie medicala si nici macar nu trebuie sa mergeti la dentist pentru a va albi dintii.




Nu aveți nici un produs în coș