COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Tratament Acnee - Cosuri

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:
Pachet Revitol Acnee Basic 1 Pachet Revitol Acnee Basic 1 Cod: 71


209,90 Lei

indisponibil (livrare discreta)
Revitol Acne Spot Gel Revitol Acne Spot Gel Cod: 53


159,90 Lei

indisponibil (livrare discreta)
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:

V-ati saturat de tratamentele pentru acnee care nu functioneaza asa cum va sunt prezentate in reclame? Multe persoane care sufera de acnee se pot simti extrem de frustrate cu afectiunea lor si chiar daca ne place sau nu, suntem judecati dupa aspectul nostru fizic.

In consecinta, acneea determina pe multi sa nu se simta comfortabil in preajma altor persoane si de asemenea poate distruge intimitatea sa. In unele cazuri,acneea va avea un impact negativ asupra veniturilor si asupra oportunitatilor profesionale.

Totodata, este dezamagitor atunci cand multe din tratamentele impotriva acneei de pe piata fie nu functioneaza, fie agraveaza afectiunea. Acestea de obicei va ard pielea si fata devine rosie, ceea ce nu va ajuta la vindecarea acneei si va determina sa fiti mult mai constienti de problema dumneavoastra.

Solutia Acnezine- crema si pastile -  reprezinta un produs superior tratamentelor impotriva acneei existente pe piata si care a castigat foarte multa popularitate intr-un timp scurt.

Produsul este compus in totalitate din plante si vitamine si este prezentat sub forma de capsule si sub forma de crema. Atat adolescentii cat si adultii il pot folosipentru acneea usoara si severa.

Spre deosebire de majoritatea cremelor aplicate local care ajuta doar la indepartarea rosetii si la tratarea iritatiilor pielii, Acnezine este capabil sa amelioreze si sa elimine  cauza acneei in sine.
Nu aveți nici un produs în coș