COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Slabire Naturala Rapida

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
1234
filtrează:
Benzile Trim Benzile Trim Cod: BT348G 79,90 Lei


34,90 Lei

Comandă (livrare discreta)
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
1234
filtrează:

Pastilele de slabit sunt potrivite nu doar pentru cei care incearca sa ajunga la idealul fizic, dar mai ales pentru persoanele care incearca sa piarda kilogramele nedorite aparute in urma problemelor de sanatate.

Persoanele care sufera de diabet, boli de inima si presiune arteriala ridicata pot beneficia de scaderea in greutate cu ajutorul acestor tipuri de pastile. Pentru acestia, pierderea kilogramelor in plus este esentiala.

Prin slabire, consumatorii sunt capabili sa-si redobandeasca increderea in sine in timp ce se bucura de un nivel ridicat de energie, mai putin stres si o stare de sanatate mai buna pe o perioada mai lunga de timp.

In timp ce majoritatea expertilor in nutritie inteleg beneficiile exercitiilor fizice combinate cu un program de slabire, se pare ca majoritatea persoanelor inca nu respecta numarul de exercitii fizice ce trebuie efectuate zilnic.

 Noi intelegem importanta lor nu doar pentru slabire ci pentru mentinerea unui stil de viata sanatos. Exercitiile fizice periodice pot imbunatati sistemul imunitar, ajuta la functionarea corespunzatoare a creierului, previn depresia, impiedica aparitia bolilor si imbunatatesc somnul.
Nu aveți nici un produs în coș