COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Stimulente Sexuale Afrodisiace

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
1234
filtrează:
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
1234
filtrează:

Un afrodisiac este o substanta care mareste dorinta sexuala. Numele provine de la Afrodita, zeita greceasca a sexualitatii si a iubirii. De-a lungul istoriei, multe alimente, bauturi si comportamente au avut o reputatie cum ca ar face sexul mai usor de realizat si/sau mai placut.

Afrodisiacele sunt produse naturale care trezesc senzualitatea, excita simturile, stimuleaza libidoul, sporesc vitalitatea, amplifica erotismul controlat si stimuleaza trairile actelor amoroase.

Afrodisiacele sunt cuprinse in 3 mari categorii generale: cele care creeaza dorinta, cele care maresc potenta si cele care amplifica placerea sexuala.

Desfasurarea procesului:

 • un stimul sexual extern, vizual, olfactiv sau perceput de alte organe ale corpului nostru (feromoni) trimite impulsuri nervoase de la nivelul creierului catre regiunea pelvina, impulsuri ce determina dilatarea vaselor de sange, si implicit o erectie atat la barbati cat si la femei (tesuturile erectile ale femeii sunt aflate la nivelul clitorisului, la intrarea in vagin, tesuturile erectile ale barbatului se afla la nivelul organului penian) ;
 • vasele de sange se inchid, astfel incat fluxul sangvin suplimentar ramane in tesuturile erectile, determina un ritm cardiac mai crescut, iar creierul elibereaza dopamina si norepinefrina, neurotransmitatori ce transmit starea de bine, de fericire, placere.

Afrodisiace - proprietati :

 • stimuleaza senzatiile;
 • trezesc interesul sexual, dorinta sexuala;
 • cresc libidoul;
 • activeaza sinteza hormonilor;
 • provoaca vasodilatatia ce favorizeaza un flux sangvin mai mare si o lubrifiere mai buna a organelor genitale pentru ambele sexe;
 • relaxare, eliminarea anxietatii si a inhibitiilor;
 • energizare prin accelerarea proceselor metabolice, fluxului sangvin, oxiigenarea celulara profunda;
 • provoaca iritatia / incalzirea mucoaselor.

Afrodisiacele actioneaza asupra omului prin doua cai:

 • afrodisiacele care creeaza dorinta prin efectul stimulator asupra mintii (fantezii, ganduri erotice create de miresme, muzica, inhibatori mentali ai fricii, anxietatii, eliminarea unor inhibitii, etc) ;
 • afrodisiacele care creeaza dorinta prin efectul stimulator asupra anumitor parti ale corpului (cresterea fluxului sangvin ce stimuleaza senzatiile unui act sexual, stimularea corpului sa produca mai multe elemente biochimice asociate cu placerea si dorinta sexuala).

Societatea umana este profund interesanta de pastrarea virilitatii masculine si fertilitatii feminine, iar afrodisiacele par sa aiba efecte benefice asupra acestor aspecte ale sanatatii sexuale. Virilitatea presupune capacitatea de perpetuare a speciei, voluptate si senzualitate. Consumul regulat de afrodisiace si respectarea indicatiilor specialistilor pot tranforma un barbat sau o femeie intr-un adevarat cotropitor de pasiuni si dorinte. 
Nu aveți nici un produs în coș