COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Plasturi Fertilmate pentru racirea temperaturii testiculelor in vederea cresterii calitatii spermatozoizilor


69,90 Lei

Cantitate:
POŞTA ROMÂNĂ:
17 Lei
CURIER RAPID:
17 Lei
Plasturi Fertilmate pentru racirea temperaturii testiculelor in vederea cresterii calitatii spermatozoizilor
Cod produs: 1Q

Descriere
Ce este Fertilmate ?

 


Plasturi Fertilmate pentru racirea temperaturii testiculelor in vederea cresterii calitatii spermatozoizilor


Adesea, barbatilor care incearca sa conceapa, medicul specialist le recomanda sa poarte o lenjerie lejera - boxeri, pentru a pastra testiculele reci.


Sunt boxerii adevaratul raspuns?


Este putin probabil ca tipul de lenjerie sa aiba un efect semnificativ asupra fertilitatii masculine. Consilierea de rutina a pacientilor infertili pentru a purta boxeri nu poate fi sustinuta prin dovezile stiintifice disponibile,(Volume 160. Issue 4. Pages 1329-1333 (October 1998). Robert Munkelwitz, Bruce R. Gilbert. The Journal of Urology


O relatie intre evolutia experimentata a temperaturii testiculelor si calitatea spermei a fost cunoscuta de peste 80 de ani. Experienta arata ca scaderea indelungata a temperaturii din zona scrotului cu aproximativ 3-5 grade C. poate avea efect in tratarea infertilitatii masculine si exista numeroase studii publicate care sustin aceasta teorie.


Portofoliul de produse Babystrat pentru fertilitatea barbatilor este unic pe piata si suntem incantati sa anuntam lansarea unui alt produs pentru barbati, FertilMate.


 


* Plasturii FertilMate ajuta la mentinerea unei temperaturi optime benefica pentru spermatogeneza.


* Confortabil: simplu de aplicat, se aplica si se indeparteaza cu usurinta, fara reziduuri lipicioase sau uleioase.


* Utilizarea recomandata: temperatura testiculelor este afectata de numeroase probleme, dintre care unele sunt medicale si unele care sunt produse de om. Condusul masinilor si statul la serviciu timp de mai multe ore determina cresterea temperaturii testiculelor la fel si dormitul si in special daca dormiti pe o parte.


* FertilMate ajuta la reducerea temperaturii testiculare in acest mediu �calduros� de lucru si in perioadele �calduroase� de somn.


* Frecventa de utilizare: Plasturii FertilMate pentru racire ar trebui utilizati timp de 6 luni, Initial, trebuie incercat cel putin o perioada de 16 zile, de aceea fiecare cutie de FertilMate contine 4 pachetele (2 plasturi in fiecare pachetel), intrucat va recomandam purtarea unui plasture in timpul orelor de lucru si unul in timp ce dormiti.


 


Plasturele Babystart FertilMate pentru racirea scrotului este special conceput din hidrogel cu l-mentol utilizat special pentru a furniza un efect de racire.


Plasturele pentru racire are o aroma placuta si o forma subtire, flexibila si care nu se murdareste.


Are o forma care permite utilizarea pe toate marimile de scrot si este intr-un saculet ce poate fi resigilat, fara a necesita refrigerarea.


Fiecare cutie contine 2 plasturi FertilMate pentru racirea scrotului pentru o realizare eficienta a spermatogenezei si trebuie utilizat o perioada de cel putin 16 zile a cate 2 plasturi pe zi, unul purtat in timpul serviciului sau in timpul zilei, si unul in timpul somnului.


O relatie intre cresterea experimentala a temperaturii testiculelor si o calitatea slaba a spermei e cunoscuta de mai bine de 80 de ani. Experienta ne-a demonstrat ca reducerea temperaturii in zona testiculelor cu 2 pana la 5 grade, poate fi eficienta in cresterea fertilitatii masculine si in tratamentul infertilitatii masculine si exista mai multe studii care sustin aceasta teorie, iar mai jos aveti prezentata o selectie a lor.


Mulcahy JJ, J Urol 1984: 132:469-70


Analiza: Cincizeci de oameni cu motilitatea spermatozoizilor redusa au fost testati prin racirea scrotului cu ambalaje de gheata aplicate la nivelul scrotului noaptea, purtand pantaloni scurti. Densitatea si motilitatea spermatozoizilor au fost comparate inainte si dupa tratament. A existat cel putin o crestere de 2 ori in densitatea spermatozoizilor si cresteri comparabile ale motilitatii spermatozoizilor ce au fost observate in 65% din pacientii din aceasta serie. Procentajul tratmentului de succes a fost aceleasi, indiferent daca este sau nu prezent un varicocel. Aceste rezultate sprijina in continuare influenta daunatoare a caldurii asupra spermatogenezei.


J. Reprod. Fert. (1988) 82, 563-566 - Masurarea temperaturii intrascrotale la barbatii fertile si subfertili.


Sumar: Temperaturile scrotului au fost masurate la aproximativ 300 barbati infertili (media numarului de spermatozoizi este de 21,4 milioane/ml) si printr-un control la 30 de barbati fertili (media numarului de spermatozoizi este de 118,7 milioane/ml). Barbatii infertili aveau temperaturile medii de 34,75 grade C ale testiculelor. Valoarea temperaturii testiculelor, in urma controlului la barbatii fertili, a fost de 33,4 grade C. Diferenta de 1,35 grade C a fost semnificativa (p = 0,03). Temperatura intrascrotala de 34,1 grade C a fost gasita la 83% dintre barbatii infertili, indiferent de diagnosticul clinic. Va sugeram faptul ca o crestere mica a temperaturii intrinseca scrotal ar putea interfera cu capacitatea testiculelor de acomodare la temperatura mediului ambiant subliniind faptul ca acest lucru poate duce la infertilitatea masculina.


European Journal of Obstetrics & Gynecology & Reproductive Biology, 29 (1988) 137-141. Influenta jobului si a obiceiurilor casnice asupra calitatii spermei la barbati ( izolarea scrotal si calitatea spermei)


Analiza: 56 de cupluri infertile au fost impartite in doua grupuri diferite si le-a fost examinata calitatea spermatozoizilor. Pacientii, la care nu exista dovezi sau au o reglare normala a temperaturii testiculelor, fie in timpul zilei sau in timpul noptii, au fost clasificati ca fiind lucratori reci. In alt grup, lucratorii calzi au existat dovezi pentru izolarea scrotului. Numarul de spermatozoizi ejaculati cu o viteza foarte buna, precum si numarul pe ml a fost mai mare in cazul lucratorilor reci decat in cazul celor calzi. Concluzia este ca temperatura scrotala este importanta in existent fertilitatii masculine.


Human Reproduction vol. 15 no.6 pp.1355-1357, 2000 Cresterea temperaturii scrotal la soferi.


Temperatura scrotului creste in timpul conducerii unei masini. Acest studiu a demonstrat ca conducerea este asociata cu o crestere a temperaturii scrotului. O astfel de crestre ajunge la o valoare intre 1,7 -2,2 grade C, atunci cand conduceti in mod continuu pentru mai mult de 2 ore. Se pune intrebarea care sunt consecintele unei cresteri ale tepmeraturii scrotului asupra caracteristicilor spermatozoizilor si asupra fertilitatii. Temperatura normala a testiculelor este cuprinsa in intervalul de 32-35 grade (C Mieusset si Bujan, 1995). Ca si in majoritatea mamiferelor, o astfel de temperatura normal a testiculelor este o conditie necesara pentru cantitatea si calitatea normala a spermatogenezei (Setchell si Mieusset, 1996). In studiile experimentale pe oameni in cadrul carora s-a realizat o crestere cu 1-2 grade a temperaturii testiculelor macar la ora trezirii si repetata zilnic, spermatogeneza a fost afectata: cantitatea de sperma, motilitatea si forma normala a spermatozoizilor a fost afectata.


2005: Jung A; Schill W-B; Schuppe H-C Imbunatatirea calitatii spermei prin racirea scrotului in timpul noptii la barbatii cu oligospermie datorate coborarii incomplete a testiculelor in scrot. Jurnalul International de Andrologie 2005;28(2):93-8.


Scopul acestui studiu este de a evalua influenta racirii nocturne a scrotului legata de calitatea spermei in cazul pacientilor diagnosticati cu oligozospermie. Douazeci de barbati infertili cu istorie in coborarea incompleta a testiculelor in scrot si oligozoospermie au fost inclusi in acest program de racire nocturna a scrotului de peste 12 saptamani pentru fiecare noapte. Analiza spermei a fost efectuata la inceputul perioadei de racire si in saptamanile 4, 8 si 12. Alti 20 de pacienti infertili cu o istorie in coborarea incompleta si oligozoospermie au fost urmariti fara sa ia vreun tratament si au constituit un grup de test. Racirea scrotului in timpul noptii a dus la scaderea temperaturii testiculelor cu 0,8 grade C (medie). O crestere semnificativa a concentratiei si a cantitatii de spermatozoizi a fost realizata dupa 8 saptamani si, respectiv 12 saptamani. Imbunatatirea motilitatii si morfologiei spermatozoizilor a fost, statistic vorbind, nesemnificativa. Acest studiu sugereaza racirea nocturna a scrotului ca o metoda terapeutica de imbunatatire a spermei.


O cutie contine 4 pachete de plasturi, fiecare continand cate 2 plasturi, fiecare plasture avand 0,5% mentol.


Taiati pachetul, deschizandu-l in partea de sus. Dupa ce scoateti un plasture din pachet, resigilati pachetul prin indoirea capatului de sus de doua ori. 


Luati un plasture din pachet si cu el apropiat de piele, uitati-va dupa marirea si orientarea de care aveti nevoie. Plasturele poate fi taiat dupa o anumita forma daca este necesar. Cand marimea si orientarea este hotarata, indepartati folia de protectie. Aplicati plasturele cu partea cu gel pe scrot. Puteti strange plasturele pe scrot pentru a adera mai bine. Plasturele ar trebui sa se lipeasca de zona, mai ales daca este purtat imediat sub haine. Nu este nevoie ca scrotul sa fie epilat (link catre www.hairmomore.ro), deoarece plasturele va functiona foarte bine pe zona cu par si se va indeparta repede, fara reziduuri lipicioase sau uleioase.


Precautii:


Doar pentru uz extern.


Tineti produsul departe de joaca copiilor.


Nu folositi plasturele pe taieturi, zone cu piele infectata sau descuamata, sau aproape de ochi. Nu folositi acest produs daca aveti alergie la mentol. Nu folositi produsul daca aveti eczema sau piele sensibila. Recomandam folosirea unei bucati mici de plasture pe o zona de piele.


Folositi plasturele doar pentru scopul intentionat.


Acest plasture ar trebui purtat pe sub haine.


Disclaimer
Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiNu aveți nici un produs în coș