COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Electric Sex

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
123
filtrează:
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
123
filtrează:

Electrostimularea erotica ( abreviatia e-stim cunoscuta si sub numele deelectrosex) este o practica sexuala care presupune aplicarea stimulatorului electric pe nervii corpului cu insistenta pe organele genitale, folosind o sursa de electricitate (baghete electrice sau jucarii sexuale) cu scopul de a stimula sexual.

Electrostimularea a fost asociata cu activitatile BDSM dar electrostimularea erotica este o evolutie a acelei practici. Electrostimularea erotica consta infolosirea electrostimulatorului intr-o maniera erotica sau sexuala versus aplicarea dureroasa, mai mult sadica in BDSM.

Multe persoane se intreaba de ce partenerii sau un grup de parteneri ar dori sa practice o asemenea procedura riscanta in primul rand. Pentru inceput, idea ca un curent electric va cauza o durere enorma a fost implementata in cazul multor persoane inca de la varsta frageda.

Aceasta teama adanc insamantata este ceea ce face ca e-stimularea sa fie atat de socanta din moment ce nivelurile de adrenalina vor creste automat in anticiparea socului. La fel ca orice activitate care presupune senzatii tari, cum ar fi skydiving sau bungee jumping, frica inerenta si posibilitatea aparitiei durerii fac aceasta activitate sa fie foarte interesanta.

Cu toate acestea, cu e-stim, exista un factor psihologic pe langa eliminarea in corp a endorfinelor care provoaca placere. Deseori, electricitatea a fost utilizata in medicina pentru a excita nervii din organism, determinand reactia acestora in diferite modalitati considerate de cadrele medicale ca fiind benefice.

De exemplu, stimularea electrica poate relaxa muschii pacientului  astfel incat durerea sa fie diminuata sau tehnicianul sa fie capabil sa-si faca mai bine meseria. Aceasi teorie se aplica in cazul nervilor din zona genitala iar mesajele trimise catre creier pot crea o placere intensa daca este aplicata in mod adecvat. 
Nu aveți nici un produs în coș