COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Curatirea Colonului

sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:
sortează după:
produse pe pagină: 18 36 72
filtrează:

Colonul, cunoscut si sub numele de intestinul gros, este organul corpului uman care extrage sarea si apa din reziduurile solide care sunt trimise spre eliminare.

Colonul are patru sectiuni diferite, numite colonul ascendent, descendent, transvers si sigmoid.

Curatarea colonului trebuie facuta din cand in cand pentru a elimina rezidurile acumulate, dar este necesar sa fie facuta asa cum trebuie, pentru ca unele metode sunt mai putin sigure fata de altele pentru un colon mai curat

In zilele noastre suntem tentati sa consumam cantitati mari de carbohidrati rafinati si grasimi saturate. Deoarece dietele noastre sunt diferite, rezidurile sunt eliminate mai greu din intestinul gros si o parte din ele pot fi lasate in urma.

Totodata, majoritatea oamenilor nu introduc suficiente fibre in dieta lor. Ambii factori contribuie la un colon care se straduieste mai mult sa elimine substantele care nu sunt complet digerate, si acele substante ingreuneaza peretii colonului care necesita sa fie curatati din cand in cand.

Chiar daca mancati sanatos si aveti o dieta cu niste cantitati corecte de fibre, tot va aflati sub riscul de a avea un colon ingreunat cu reziduri acumulate si astfel,colonul nu este capabil sa elimine complet rezidurile din organismul dumneavoastra.

Daca tineti sa aveti un organism si un colon curat si urmati pasii pentru curatarea acestuia din cand in cand puteti sa reduceti riscul de a fi predispusi la probleme de sanatate, unele dintre ele destul de serioase.

Indiferent cat de bine mancati, tot puteti beneficia de un colon curat daca urmati o cura cu suplimente pentru detoxifiere
Nu aveți nici un produs în coș