COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului SanatateNaturala.ro

Site-ul Sanatate Naturala (www.sanatatenaturala.ro) este administrat de S.C. Prime Advertising S.R.L, cu sediul in Iasi, Str. Cicoarei nr. 9, Iasi (CP 1340 OP 6 IASI) inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/1250/2003.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Sanatate Naturala, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Sanatate Naturala in urmatoarele scopuri:
- Stabilirea contactului cu clientii;
- Prelucrarea comenzilor;
- Participarea la concursuri, promotii;
- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator etc);
- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Sanatate Naturala si a tertilor cu care Sanatate Naturala are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Sanatate Naturala, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Sanatate Naturala nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sanatatenaturala.ro
CONTINUA

Nu aveți nici un produs în coș