Comenzi: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Revitol pentru indepartarea parului nedorit

109,90 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
Livrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei
POŞTA ROMÂNĂ:
10 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Revitol pentru indepartarea parului nedorit
Cod produs: 5K

Descriere

Crema Revitol pentru îndepărtarea părului- Visul de epilare  poate devine realitate?


 


Această cremă elimină epilarea zilnică cu aparatul de ras, cu ceară sau pensatul. Costă mult mai puţin decât tratamentele de epilare cu laser. Este categoric cea mai bună alternativă existentă în momentul de faţă, mai puţin costisitoare comparativ cu tratamentele de epilare prin electroliză. Funcţionează atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei pe orice porţiune a corpului. Cu acest produs puteţi avea o piele fină şi catifelată şi puteţi renunţa la păr oriunde si oricand doriţi!


 


Crema Revitol pentru epilare  . La prima aplicare, crema se absoarbe în piele. Stratul de cremă aplicat pe o zonă începe să-şi facă efectul în mai puţin de 5 minute. Ingredientele dizolvă  firul de păr de la rădăcina foliculului. Firul de păr este îndepărtat din bulbul foliculului pilos in decurs de 15 minute de la aplicare. Aveţi nevoie doar de un prosop curat pentru îndepărtarea părului şi clătiţi cu apă călduţă. Ingredientele din compoziţia cremei Revitol vă lasă pielea netedă şi îmbogăţită cu substanţe hrănitoare. Loţiunea sa conţine vitamine, anti-oxidanţi, aloe şi extracte din plante care păstrează proprietăţile pielii, o protejează şi o hidratează. 


 


Crema Revitol de îndepărtare a părului este testată dermatologic. Cei care au folosit crema afirmă că odată cu tratamentele regulate pentru epilare, părul devine mai fin, mai subţire şi nu mai creşte la loc.Sunt multe zone ale corpului unde părul nedorit constituie o problemă. CuRevitol Hair Removal puteţi să renunţaţi  la ras sau la epilarea cu ceară în aceste zone. Să nu mai vorbim de faptul că nu veţi mai avea niciodată iritaţii şi tăieturi de la ras, arsuri sau bubiţe inestetice. Nu veţi mai lua în considerare varianta pensatului, electroliza sau tratamentele de epilare cu laser.


Cunoscut ca un sistem avansat de oprire a procesului de creştere a părului, Crema Revitol este lipsita de durere. Aceasta opreste regenerarea păruluiîn mod semnificativ atunci când este folosită consecvent în conformitate cu instrucţiunile specifice. Acest produs este soluţia perfectă pentru părul nedorit, de pe orice parte a corpului, pentru bărbaţi şi femei. Acest produs de îndepărtare a părului a fost numit numărul 1 de pe piaţă produselor pentru epilare 


Îndepărtaţi părul nedorit de pe spate sau de pe faţă sau în zonele comune cum ar fi picioarele si axilele.


Îndepărtarea părului fără durere – Care metodă de epilare este potrivită pentru dumneavoastră?


Din multitudinea metodelor de epilare a părului existente pe piaţă,îndepărtarea părului fără durere este un procedeu foarte accesibil pentru cei care şi-l doresc. Au dispărut vremurile epilării dureroasecând se înlătura nu numai firul de păr ci şi un strat de piele. Ştiinţa şi noile tehnologii oferă numeroase modalităţi de epilare a părului nedorit. Cele mai comune zone unde oamenii doresc înlăturarea părului sunt picioarele, axilele, linia bikinilor şi faţă. Din păcate, multe din aceste zone sunt în mod normal predispuse la creşterea părului. În plus,îndepărtarea părului nedorit poate fi îngreunată de dezechilibrele hormonale, de factorii ereditari sau de etnie. 


Epilarea cu lama de ras este cea mai cunoscută modalitate de înlăturare a părului fără durere. Aceasta nu va îndepărta rădăcina sau foliculul pilos. Pentru cele mai bune rezultate, experţii recomandă înainte deepilarea cu lama de ras, părul să fie ud în întregime. Raderea în direcţia creşterii firului de păr micşorează disconfortul. De asemenea, menţineţi pielea relaxată în timpul rasului.


Depilatoarele sunt tot o modalitate prin care părul poate fi eliminat fără durere. Acestea sunt creme sau loţiuni care folosesc ingrediente chimice în compoziţie pentru a dizolva proteina firului de păr. Aceastămetodă nu lasă fire de păr mici şi ţepoase aşa cum este în cazulepilării cu rama de ras. Părul rămas are margini rotunjite iar regenerarea durează mai mult. Cremele depilatoare funcţionează bine pe suprafeţe mari ale corpului cum ar fi mâini, spate şi picioare.


Cremele prezente pe piaţă pe bază de prescripţie medicală sunt folosite mai des pentru zone mici pentru îndepărtarea părului, cum ar fi părul facial. Aceste creme blochează enzimele care provoacă creşterea părului, astfel încât procesul de creştere încetineşte sau chiar se opreşte. Este bine ca această metodă să fie folosită în combinaţie cu tratamentele de epilare cu laser. De obicei, cele mai bune rezultate apar când se folosesc constant timp de 8 săptămâni până la 6 luni. Când dezechilibrele hormonale cauzează o creştere anormală sau excesivă a părului nedorit, pot fi administrate contraceptive orale şi tratamente hormonale. Această metodă de îndepărtare a părului nedorit, fără durere, poate începe cu o vizită la medicul dumneavoastră.


Îndepărtarea părului fără dureri se poate face şi în confortul casei dumneavoastră sau la un salon de înfrumuseţare. Depinde de timpul şi banii pe care doriţi să-i cheltuiţi. Pentru aceia dintre dumneavoastră care au nevoie de ajutor pentru înlăturarea părului, salonul este cel mai potrivit. Un alt avantaj al unor metode nedureroase de îndepărtare a păruluiconstă în ingredientele din compoziţie care ajută pielea să respire. Cei cu păr fin şi subţire pot folosi bucăţi mici de vată care înlătură părul în timp ce exfoliază celulele moarte. În mod normal, cremele şi loţiunile au ingrediente care răsfaţă pielea în timp ce elimină părul nedorit. Pielea rămâne mai sănătoasă, mai fină şi mai fermă.


Epilarea  părului- se poate obtine?


Există mai multe metode de epilare a părului dar, cu toate acestea, foarte puţine sunt de fapt permanente. Pentru o epilare , tot părul, rădăcina şi foliculul trebuie distrus. Celulele responsabile pentru creşterea părului trebuie să moară. Acest lucru poate dura o perioadă lungă de timp şi necesita multă răbdare. Tratamentele de epilare  pot dura luni sau chiar ani. Uneori este posibil să îndepărtati părul atunci când se descoperă metoda potrivită fiecărei persoane.  Mai mult decât atât, etnia, ereditatea şi hormonii joacă un rol important înregenerarea părului


Electroliza este una din metodele de epilare care poate fi numită permanentă. În cadrul acestei modalităţi, un ac minuscul este inserat până la foliculul pilos pentru a pătrunde la celulele care determinăcreşterea păruluiElectroliza atacă celulele iar firul de păr este scos afară. Firul de păr nu se poate regenera deoarece celulele au fost distruse. Electroliza poate fi aplicată pe orice parte a corpului dar a devenit cunoscută mai ales pentru părul facial. Din moment ce trebuie îndepărtat fir cu fir, durata acestei metode permanente de epilare a părului depinde de cantitatea de păr care trebuie eliminat. Poate fi necesar până la 25 de tratamente pentru epilare, cu o durată normală de 5 până la 10 minute.


În prezent, o metodă populară din ce în ce mai căutată pentru epilarea permanentă a părului, tratamentele de epilare cu laser sunt de obicei realizate la saloanele de înfrumusețare. Se poate primi sprijin și ajutor profesional, astfel rezultatele de epilare sunt de obicei mai bune și de durată mai mare. Unii pigmenți de piele și tipuri de păr răspund mai bine la tratamentul de epilare decât alții. Această metodă de epilare  are în mod cert rezultate de epilare  pentru o perioadă mai lungă de timp înainte de a se produce regenerarea părului. Metodele actuale de epilare cu ceară sunt nedureroase dar încă nu oferă rezultate permanente. Epilarea cu cremă este la mare căutare, uşoara şi lipsita de durere. Regenerarea părului este întârziată mult vreme avand in vedere ca firul de par se îndepărtează de sub piele.


Toată lumea cunoaşte că după epilarea cu lama de ras apar fire scurte de păr în cateva zile sau chiar ore. Acesta este probabil unul din motivele pentru care persoanele cu astfel de probleme caută epilarea permanentă a părului. Unii se gândesc că pensatul este o modalitate de îndepărtare a părului permanentă. Cu toate acestea, pensatul nu este permanent, poate fi dureros şi de obicei se aplică în cazul părului facial. Pensatul trage părul de la rădăcină dar nu ajunge la folicul, aşadar este doar o problemă de timp până când părul se regenerează. Cu toate acestea, faptul că părul creşte într-un timp mai lung şi va deveni mai fin, face ca pensatul să fie o alternativă bună de epilare în anumite zone.


Mai mult, crema Revitol Hair Removal este o crema complexa care pe langa efectul de indepartare a parului- epilare, contine si ingredienti care opresc cresterea parului pentru a duce in timp la epilare 


Deci, crema Revitol Hair Removal contine si niste substante inhibitoare ale cresterii parului, fiind practic un produs complex pentru epilare, de fapt fiind 2 produse intr-unul singur, iar pretul platit la nivelul unui singur produs.


Marturii


“Ador aceasta crema! Chiar functioneaza asa cum a promis, iar un tub este suficient pentru epilarea pe ambele picioare de 4 ori. O recomand!” – Iulia, Suceava


 Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin legislatia internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara prescriptie medicala si nu au rolul de a inlocui tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot varia de la un organism la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.


 Contine 118 ml. Made in U.S.A.


Mai multe detalii pe www.revitol.ro

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiNu aveți nici un produs în coș