Comenzi: 0744-569-069 comanda@sanatatenaturala.ro

Comanda


Hair No More - Crema

109,90 Lei

Cantitate:
POŞTA ROMÂNĂ:
10 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Hair No More - Crema
Cod produs: 2K

Descriere

Gama Hair No More reprezinta un sistem inhibitor de crestere a părului revoluţionar creat special pentru culturişti şi sportivi care sunt mereu pe drum, dar si pentru orice persoana care doreste sa aiba o piele fina, fara par, in locurile nedorite si sa obtina epilarea!


 


Imaginaţi-vă cum e să aveţi o piele fină şi lipsită de păr pe tot corpulfără să vă radeţi sau să va epilaţi cu ceară!


 


Gama Hair No More vă ajută să scapaţi de părul nedorit simplu şi fără durere si reprezinta drumul cel mai simplu catre epilare.


 


 


Sistemul in 2 paşi Hair No More Advanced Hair Inhibitor System vă scapă de par fara durere în doar 2 paşi simpli.


 


Pasul 1


Crema Hair No More Advanced Hair Vanishing elimină fără durere părul nedorit oferind o barieră de protecţie, vitamine, un complex anti-oxidant care conţine vitamina A şi E, ceai verde, aloe vera şi extracte din plante.


 


Părul este îndepărtat din bulbul foliculului lăsând o piele mătăsoasă şi fină ca de bebeluş.


 


Pasul 2


Combinaţia unică de extracte de plante bioactive găsite in inhibatorii de crestere a părului, gel sau spray, se infiltrează în foliculul pilos reducând cresterea firului de păr si ducand efectiv la epilare. Părul devine mai subţire şi mai fin. Majoritatea persoanelor afirmă că procesul de creştere al părului se opreşte în momentul folosirii produselor Hair No More.


 


Nu veţi mai apela niciodată la epilarea cu bic-ul, ceară sau pensetă.


Hair No More este alternativa cea mai eficientă în comparaţie cu tratamentele costisitoare cu laser şi electroliză pentru a obtine epilare. Toată lumea are rezultate!


Pielea dumneavoastră va fi moale şi netedă – Părul scurt şi aspru dispare!


Hair No More reprezintă trei formule unite în una singură, pentru zone diferite ale corpului.


 


Crema Hair no More pentru indepartarea eficienta a firului de par inca de la radacinasprayul Hair no More pentru zone mai mari cum ar fi spatele, pieptul, picioarele şi mâinile şi gelul Hair no More pentru zone mai fine cum ar fi linia buzei superioare, bărbie şi linia bikinilor.


 


Hair No More poate fi folosit atât de bărbaţi cât şi de femei pe toate zonele cu păr nedorit


 


 Ce conţine Sistemul de epilare  a părului în doi paşi Hair No More?


Instrucţiuni de utilizare


Sistemul de epilare a părului în doi paşi Hair No More :
Pasul 1. Crema pentru îndepărtarea părului.


Primul test se face pe o zonă mică timp de 5-7 minute.


Părţile sensibile cum ar fi faţa, scalpul, gâtul şi axilele pot fi testate din minut în minut cu prudenţă, stergând bucăţi mici din zona pe care aţi aplicat testul pentru a vedea dacă părul se îndepărtează sau apare roşeaţa.


În cazul în care apar iritaţii, îndepărtaţi imediat crema, spălaţi cu apă, fără săpun.


 


Părul ar trebui îndepărtat după ce crema a fost lăsată să acţioneze lăsând porii curaţi şi foliculul deschis.


Aplicaţi pe firul de păr în zonele în care doriţi îndepărtarea lui.


Nu aplicaţi crema în aceeaşi zonă în timp de 24 de ore sau să nu lăsaţi crema să acţioneze pe piele mai mult de 15-20 de minute.


Nu lăsaţi crema să acţioneze mai mult decât permite testul.


Întotdeauna  trebuie făcut testul de sensibilitate pe fiecare zonă nouă de piele - braţe, picioare, spate etc.


Pielea este acum pregătită pentru pasul 2, inhibitorul sub forma de gel sau spray care opresc creşterea părului din bulb.


 


Pasul 2. Inhibitorul avansat spray şi gel:


 


Inhibitorul Hair No More ar trebui aplicat imediat după îndepărtarea părului.


Aşteptaţi zona să se usuce, după care aplicaţi o cantitate mare de spray sau gel şi masaţi pentru a pătrunde în piele.


Nu spălaţi.


Nu folosiţi nici un alt produs înainte de a aplica Hair No More.


Lăsaţi pielea curată şi îndepărtaţi orice alte produse înainte de a aplica inhibitorul Hair No More.


 


 Folosiţi sprayul sau gelul Hair No More de două ori pe zi în prima săptămână, apoi o singură dată pe zi.


Continuaţi aplicarea acestuia zi de zi pentru a păstra pielea fină, lipsită de fire de păr. 


La bărbaţi, în cazul părului facial, va dura mai mult timp până se va ajunge la rezultatele dorite de epilare, in functie de culoarea si grosimea firului de par.


 


Atenţie: Doar pentru uz extern.


Nu folosiţi pe pielea iritată sau crăpată.


Nu folosiţi în interiorul urechilor sau al nasului.


Ţineţi departe de ochi.


Dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiţi imediat cu apă.


 


 Sloganul oricarei veri este Hair No More- epilare!


 


Sezonul de vară se apropie cu paşi repezi iar părul in exces nu este cel mai atragator lucru!


În ziua de azi majoritatea femeilor se chinuie cu aparate de ras şi ceară lipicioasă, când un produs cu totul inovativ a apărut pe piaţă, care vă va ajuta la  îndepărtarea părului.


Soluţia de epilare a parului este Hair no More.


 


 De ce aparatul de ras nu dă rezultatele dorite? • Deoarece aparatul de ras nu face altceva decât să ,,taie” firul de păr din orice zonă a corpului dumneavoastră, nu-l îndepărtează de la rădăcină sauîncetineşte creşterea firului de păr cum e cazul produsului Hair No More

 • Deoarece, uneori, aparatele de ras pot fi destul de scumpe, mai ales cele de calitate superioară care epilează şi nu rad firul de păr. Prin urmare, de multe ori este mai avantajos să cumperi un inhibitor de calitate care să împiedice creşterea părului, cum este cazul produsului Hair No More.


Deci ce soluţie ne rămâne?


Gama Hair No More pentru epilare.


De ce?


Pentru că: • Conţine extracte de plante bio-active care hidratează şi calmează pielea, iar produsul este ideal şi pentru pielea sensibilă.

 • Cu Hair No More firul de păr este subţiat - nu este un proces chimic care atacă pielea aşa cum fac multe creme epilatoare sau chiar ceara fierbinte

 • Un fir de păr mai subţire, mai fin în locurile unde aţi aplicat si produsele inhibitoare ale cresterii parului

 • Dacă nu veţi renunţa să-l folosiţi, veţi observa că firul de păr practic nu mai creşte.


Este recomandat să aplicaţi soluţia pe o anumită zonă a corpului pentru a vedea că nu sunteţi sensibil, chiar dacă produsul a fost conceput şi pentru pielea extrem de sensibilă.


Hair No More conţine ingrediente care vă îngrijesc pielea şi ţine departe firele de păr nedorite!


 


Epilarea cu ceară?


De ce epilarea cu ceară nu este eficientă până la urmă? • În primul rând aveţi nevoie de ceară profesională. Aceasta se găseşte doar în saloanele de înfrumuseţare şi doar un cosmetician poate realiza oepilare cu ceară eficientă. Costurile ar putea fi destul de piperate; pe de altă parte Hair No More vine cu un preţ extrem de avantajos şi are mai multe beneficii decât ceara simplă

 • Dacă încercaţi să vă epilaţi cu ceară acasă (cum probabil aţi încercat cel puţin o dată), cunoaşteţi faptul că nu este o experienţă plăcută: este caldă, lipicioasă, se usucă instant şi este aproape imposibil să faceţi o treabă bună şi să îndepărtaţi tot părul nedorit. Folosind Hair No More?

 • Nu se întâmplă nimic din toate acestea şi tot ce trebuie să faceţi este să pulverizaţi produsul pe locul în care nu mai doriţi să crească firele de păr iar ingredientele uşoare vor începe să acţioneze. Creşterea părului va fi inhibată şi constant veţi observa că va creşte din ce în ce mai puţin păr pe zonele în care aţi pulverizat. 

 • Aţi putea spune că s-au inventat benzile de ceară rece. Povestea se repetă. Acele benzi vor elimina doar o parte din părul pe care doriţi să-l îndepărtaţi fără să menţionăm de durere şi de munca depusă pentru aepila zonele mai mari cu ajutorul acelor benzi înguste. Răspunsul problemelor dumneavoastră este fără îndoială Hair No More dacă doriţi cu adevărat ca părul să dispară de pe corpul dumneavoastră.


Durerea este factorul cel mai intens împotriva folosirii epilatului cu ceară atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.


Hair No More nu este ceară, nu este un aparat cu benzi de ceară, nu este un aparat de ras...este altceva, ceva care va funcţiona mult mai bine decât toate aceste produse ineficiente pentru a obtine epilarea!


 


De ce epilatorul nu este eficient? • În primul rând, pentru că este pur şi simplu o tortură. Până când reuşiţi să îndepărtaţi părul de pe un picior vă prinde iarna. Poate fi util în epilarea unor părţi mai mici ale corpului cum ar fi axilele, care provoacă multă durere, dar sub nici o formă nu veţi fi capabil să îndepărtaţi toate firele de păr în mod eficient. Cu ajutorul lui Hair No More, veţi observa cum firele de păr se subţiază şi se diminuează la număr după câteva aplicări cu spray-ul.

 • Un al doilea motiv pentru care folosirea epilatorului nu este atât de eficientă: durerea. Pentru acelea dintre dumneavoastra, doamnelor care aveţi pielea sensibilă, epilatorul va deteriora suprafaţa pielii în momentul în care firul de păr este smuls de la rădăcină. În cel mult două săptămâni, picioarele dumneavoastră vor fi pline cu bubiţe roşii, deci nu vă veţi mai bucura de petrecerea timpului la plajă. Hair No More vă va lăsa pielea fină, hrănită şi cu un aspect sănătos.


De ce epilarea cu laser nu este eficientă? • Deoarece nimic nu poate fi comparat cu Hair No More; nici ceara, nici laserul, nici cremele, nici aparatul de ras

 • Îndepărtarea părului cu laser necesită foarte mult timp. Trebuie să mergeti de cel puţin 4 sau 5 ori pentru a vedea ceva rezultate de epilare. Până atunci vara e pe terminate.Epilarea cu laser este o metodă bună dacă aveţi mulţi bani, o mulţime de răbdare şi mult timp la dispoziţie. În caz contrar, mai bine renunţaţi la această metodă de epilare.


Crema hair no more


 


Crema de îndepărtare a părului nedorit Hair No More este o cremă revoluţionară de îndepărtarea a părului nedorit concepută special pentru orice persoana care doreste indepartarea usoara a parului din zonele nedorite.


 


Imaginaţi-vă cum e să aveţi o piele fină şi lipsită de păr pe tot corpul fără să vă radeţi sau să va epilaţi cu ceară!


 


Hair No More vă ajută să scapaţi de părul nedorit simplu şi fără durere.


 


Crema Hair No More Advanced Hair Vanishing elimină fără durere părul nedorit oferind o barieră de protecţie, vitamine, un complex anti-oxidant care conţine vitamina A şi E, ceai verde, aloe vera şi extracte din plante. Părul este îndepărtat din bulbul foliculului lăsând o piele mătăsoasă şi fină ca de bebeluş.


 


Nu veţi mai apela niciodată la epilarea cu bic-ul, ceară sau pensetă.


 


Hair No More este alternativa cea mai eficientă în comparaţie cu tratamentele costisitoare cu laser şi electroliză pentru a obtine epilarea. Toată lumea are rezultate!


Pielea dumneavoastră va fi moale şi netedă – Părul scurt şi aspru dispare!


 


Renunţaţi la: • Ras

 • Tăieturi şi arsuri provocate de aparatul de ras

 • Epilarea cu ceară

 • Electroliză

 • Tratamentele cu laser


Instrucţiuni de folosire a cremei de îndepărtare a părului nedorit.


Primul test se face pe o zonă mică timp de 5-7 minute.


 


Suprafeţele sensibile cum ar fi faţa, gâtul şi axilele se testează la fiecare minut cu atenţie. Întindeți un strat generos de cremă pe firul de păr, după care clătiți cu apă călduță.


Nu folosiți săpun.


Așteptați să se usuce.


Dacă părul nu poate fi îndepărtat după 7-10 minute, verificaţi la fiecare minut.


Nu lăsaţi crema pe piele mai mult decât vă sunt permise în instrucţiuni.


Aşteptaţi 24 de ore între aplicări.


Întotdeauna încercaţi pe o zonă redusă pentru fiecare porţiune nouă în care doriţi să îndepărtaţi părul.


 


Atenţie: Nu folosiţi pe pielea inflamată, crăpată sau cu erupţii.


Aplicaţi mai întâi pe o suprafaţă redusă de piele unde doriţi să îndepărtaţi părul.


Aşteptaţi 24 de ore pentru a verifica dacă apar iritaţii sau roşeaţă.


Ţineţi departe de ochi. Dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiţi imediat cu apă.


 Dacă apar iritaţii, consultaţi medicul.


Nu folosiţi pe sfârcuri, nas sau urechi.


Aplicaţi pe o zonă redusă şi utilizaţi cu grijă pe faţă, pielea capului, gât şi axile.


Numai pentru uz extern.


Crema de îndepărtare a părului nedorit a fost testată clinic.


Există aproximativ 60 de ani de studii care demonstrează proprietăţile întâlnite în acest produs de îndepărtare a păruluiCrema noastră de îndepărtare a părului nedorit, în forma ei pură, elimină firul de păr întreg fie prin topirea proteinelor din păr sau prin scoaterea firului de păr rămas in bulb. Proprietăţile profunde de curăţare împiedică creşterea firelor sub piele şi previne apariţia bubiţelor create de obicei de aparatul de ras.


 


Marturii:


“O crema foarte buna, ce iti lasa pielea fina, ca de bebelus. Este foarte delicata si facil de aplicat si de indepartat, nu ca alte crème urat mirositoare si greu de inlaturat. Caut de mult timp asa ceva, in sfarsit am gasit-o. Nu am sa renunt la ea.” – Maria, Iasi


 Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin legislatia internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara prescriptie medicala si nu au rolul de a inlocui tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot varia de la un organism la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.


Contine 180 ml. Made in U.S.A.


Mai multe detalii pe www.hairnomore.ro

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiNu aveți nici un produs în coș