Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Sos de nuci peste pui la gratar

Sos de nuci peste pui la gratar

In cele ce urmeaza va vom prezenta o idee foarte bună pentru a da alt gust puiului la gratar. Acest sos de nuci conține coriandru și usturoi, și este condimentat cu curcuma, chimen și schinduf. Pe scurt, o mulțime de arome gustoase din Asia Centrală care trebuie adaugate puiului la gratar pentru a obtine o masă delicioasă, aromata si sanatoasa.

walnut-saucechicken-1-620x465

Ingrediente:

– 3/4 dintr-o masura de nuci

– 1 cățel de usturoi mare

– 1/4 dintr-o lingurita de fulgi de ardei rosu

– 4 crengute de coriandru

– 1/4 dintr-o lingurita de sare

– 1/4 dintr-o masura de supa de pui

– 1/8 dintr-o linguriță de șofran

– 1/4 dintr-o lingurita de boia de ardei

– 1/4 dintr-o lingurita de coriandru măcinat

– 1/4 dintr-o lingurita de schinduf

– 1 lingura  de oțet din cidru de mere.

 

Mod de preparare:

  1. Într-un castron sau blender, se adaugă nucile, usturoiul, fulgii de ardei rosu si sarea si se proceseaza până când amestecul este macinat.
  2. Se încălzește supa de pui intr-o oala la foc mediu. Adăugați amestecul de nuci, șofran, boia de ardei, coriandru măcinat, schinduf și se incalzeste apoi la foc mic. Se reduce focul la un nivel cat mai scazut și se continuă fierberea sosului timp de 5 minute. Se inlatura oala de pe foc si se amestecă cu oțet din cidru de mere.
  3. Serviti sosul la temperatura camerei impreuna cu puiul la gratar. Pentru conservare, bagati sosul la frigider într-un recipient acoperit.

Va vom oferi in continuare retete sanatoase pe care sa le folositi in dieta anticandida.

17/03/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top