Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Salata de primavara cu dressing din mustar si tarhon

Salata de primavara cu dressing din mustar si tarhon

Primavara bate in sfarsit la usa asa ca m-am gandit sa sarbatorim cu o salata minunata, cu un gust revigorant de primavara. Cea mai buna parte a salatei il reprezinta, fara indoiala, dressingul din mustar si tarhon. Faceti o cantitate mai mare, pastrati la frigider si o puteti folosi practice ca sos sanatos pentru orice tip de salata.

 Asparagus-and-Spring-Greens-Salad-1-620x4651

Ingrediente (pentru salata)

  • sparanghel
  • verdeata de primavara
  • ridichi
  • seminte de bostan, curatate

 

Ingrediente (pentru dressing de mustar si tarhon)

  • 1 lingurita mustar uscat
  • 1 lingura salotă, taiata fin
  • 1 lingura tarhon proaspat, tocat marunt  (sau 1 lingurita tarhon uscat)
  • 3 linguri otet de mere
  • 1/4 cana ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare

  • Cu un curatator de legume, curatati tulpina sparanghelului mai jos de frunze, apoi taiati tulpinile pe diagonala in 2 bucati mari.
  • Intr-o cratiță la foc mediu, se adaugă bucatile de sparanghel, un varf de cutit de sare si apa cat doar sa le acoperiti. Fierbeti la foc mic pana cand intra furculita in sparanghel, puneti pe o farfurie si lasati la racit.
  • Pentru a prepara sosul, adaugati toate ingredientele pentru dressing intr-un borcan, puneti un capac pe borcan si agitati bine. Bagati la frigider surplusul.
  • Pentru a termina salata, puneti dressingul din mustar si tarhon intr-un castron de salata. Apoi, adaugati bucatile de sparanghel, verdeturile si feliil subtiri de ridiche. Agitati castronul ca sa se amestece ingredinetele. Se presara cu seminte de dovleac, apoi serviti.

Usor, natural, sanatos, ajutor in lupta impotriva candida!

15/04/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top