Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Hamburger cu chifle din seminte de chimen

Hamburger cu chifle din seminte de chimen

P1020234-620x465Căutați o alternativa mai sanatoasa si fără gluten pentru chiflele de hamburger pe care le mancati? Aceste chifle din semințe de chimen sunt realizate folosind o combinație de făină de migdale, făină de hrișcă și griș din seminte de in. Veți observa că au o textură mai fermă decât chiflele de hamburger care conțin gluten.

Pentru o gustare de vara delicioasa, serviti-le cu friptura la gratar tăiată în felii subțiri și o salata făcuta cu maioneză de casă, otet de mere, plus un pic de stevie.

 

Ingrediente:

– 3 albușuri de ou

– 3 galbenusuri de ou

– e lingurite de ulei de masline

– o masura de faina de migdale

– 1/4 dintr-o masura de făină de hrisca

– 1/4 dintr-o masura de făină din seminte de in maro închis

– o lingurita de chimen

– ½ dintr-o lingurita de sare.

 

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la 175 grade C. Ungeti trei inele de patiserie cu ulei de măsline, puneți-le pe o foaie de copt căptușite cu hârtie.
  2. Într-un castron mic, bateti albușurile de ou. Într-un alt castron mic, amestecati gălbenușurile de ou și uleiul de măsline.
    1. Într-un bol mediu, amestecati făina de migdale, făina de hrișcă, grișul din seminte de in, chimenul și sarea. Se amesteca gălbenușurile și albușurile de ou cu făina.
    2. Se toarnă aluatul în inelele de patiserie și se presara cu chimen. Coaceți timp de 15-18 minute sau până când chiflele sunt ferme la atingere. Se lasa chiflele la racit pe o foaie de copt la temperatura camerei. Pentru a scoate chiflele din inelele de patiserie, introduceti un cuțit ascuțit in interiorul inelelor.
    3. Pentru a le servi, taiati chiflele in doua cu un cuțit zimțat.
    4. Chiflele trebuiesc consumate într-o zi sau două, dar daca se vor păstra într-un recipient etanș, ele pot rezista timp de până la o săptămână. Chifle poate fi, de asemenea, înghețate.

Indicatii:

Dacă nu aveți inele de patiserie, puteți utiliza cutii de conserve de ton sau ananas, care au fost spălate, uscate și capacele de sus și de jos taiate.

 

Painea, fainoasele in general, impreuna cu zaharul sunt mediile pe care candida se dezvolta. Va recomandam sa reduceti consumul de paine pentru a reusi sa nu faceti candida sa se dezvolte in organismul dumneavoastra.

 

 

 

YCC

 

Daca deja suferiti de candida, va trebui sa fiti foarte atenti la cantitatea de paine ingerata. Va recomandam sprayul homeopat Yeastrol-Yeast Candida Control pentru a elimina candida din organismul dumneavoastra.

 

25/02/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top