Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Friptura la gratar cu salata din taietei de dovlecel

Friptura la gratar cu salata din taietei de dovlecel

Reteta aceasta este o salata ideala pentru serile fierbinti de vara, plina de substante nutritive. Ea  va arata cum, prin folosirea corecta a ierburilor si a condimentelor, in combinatie cu ingrediente simple, proaspete, puteti crea o masa cu adevarat delicioasa. Pofta buna!

 zucchini-salad-w-steak-1-620x497

Ingrediente (2 portii)

  • 1 friptura medie, la gratar si taiata in felii subțiri
  • 1-2 dovlecei medii taiati sub forma de “fidea”, cu ajutorul unui dispozitiv spiralat sau cu o razatoare
  • 2 legaturi de praz, taiat in fasii subtiri pe diagonala
  • 1/4 cana de ierburi tocate marunte  (menta, coriandru si patrunjel)
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 1 lingurita aminoacizi din nuca de cocos
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Intr-un castron mare, adaugati fideaua din dovlecei, feliile de praz si amestecul de plante tocate marunt. Pastrati o parte pentru garnitura. Acoperiti salata si lasati-o la rece pana sunteti gata de a servi.

2. Faceti dressing-ul prin miscari energice cu telul din ulei de masline, aminoacizi din nuca de cocos, sare si piper dupa gust intr-un castron mic, sau prin adaugarea tuturor ingredientelor intr-un borcan mic cu un capac si agitat bine. Se toarna sosul peste salata chiar inainte de servire si amestecati pentru a combina ingredientele.

3. Peste salata se adauga feliile subtiri din carnea pregatita la gratar, se presara cu ierburi si se serveste pe loc.

 

Pentru retete sanatoase, cu un continut mai scazut de zahar, nu uitati sa verificati blogul nostru anticandida. Acesta cuprinde o multime de retete delicioase si usor de preparat, despre care puteti citi chiar aici!

24/03/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top