Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Cum sa prevenim candidoza? Sfaturi utile

Primavara – un moment in care dragostea si romantismul plutesc in aer… Vrem sa tratam totul mai usor, sa mancam mai usor, sa ne imbracam mai usor, dar in mare parte euforia primelor raze de soare este inselatoare. Imunitatea slabita din timpul iernii ne impiedica sa urmam o dieta usoara, sanatatea noastra fiind astfel amenintata.

Unul dintre primele dezechilibre delicate ale unei femei este candidoza, care este alimentata de un sistem imunitar slabit. Aceasta recidiveaza din nou daca aveti un organism slabit. De aceea, medicii va recomanda sa va concentrati mai mult asupra prevenirii candidozei si nu pe tratarea acesteia.

Care sunt cauzele candidozei?

Candidoza este cauzata de ciuperca Candida Albicans, care este prezenta in mod normal in organismul nostru. Cu toate acestea, scaderea imunitatii activeza aceasta ciuperca, provocand astfel mancarimi, senzatii de arsura, usturimi. Daca observati primele semne, scurgeri si mancarimi, luati imediat masuri. In primul rand incepeti sa luati un medicament pentru tratarea candidei si in al doilea rand incercati sa va intariti imunitatea pentru a reduce sansele ca boala sa se intoarca. Pentru acest lucru exista un produs naturist, Yeastrol, care pe langa faptul ca trateaza infectia cu candida, previne totodata aparitiile viitoare si intareste sistemul imunitar.

yeastrol_bottles

Dupa o perioada geroasa, este necesar sa sprijinim organismul sa-si revina la normal. Activitatea fizica, dusuri regulate, nutritia echilibrata si consumul de vitamine va vor ajuta sa va consolidati sanatatea si sa va intariti sisitemul imunitar, nelasand nicio sansa de atac candidozei. De asemenea, stresul alimenteaza foarte mult infectia cu candida. Va recomandam sa mergeti la cursuri care va destreseaza, cum ar fi pilates, yoga, arte martiale sau sa apelati la niste suplimente alimentare pe baza de magneziu – care este denumit si “mineral anti-stres” si ajuta la buna functionare a celulelor nervoase.

O alimentatie corecta va va ajuta sa preveniti infectia cu candida. Incercati sa mancati zilnic fructe, legume, carne slaba sau peste, cereale, supe. Incercati sa mancati mai putin si mai des. De asemenea, evitati consumul de dulciuri. De asemenea, pastrati curatenia si igiena, folositi prosoape curate si cat mai putine materiale sintetice. Lenjeria intima tip string, in ciuda confortului lor, ar trebui purtati numai atunci cand este necesar, deoarece impiedica circulatia aerului si creaza un mediu confortabil pentru dezvoltarea candidozei.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra! O primavara frumoasa intr-o forma maxima!

08/04/2014 This post was written by Categories: Articole Candida No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top