Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Conopida prajita cu salata de raddichio

Conopida prajita cu salata de raddichio

In continuare va prezint o reteta pe care o puteți mânca ca o gustare de după-amiază, sau o puteti servi cu masă principală. Pentru cei dintre voi care nu au incercat pana acum conopida prăjită, odată ce încercați, niciodată nu veti mai reveni la modul obisnuit de preparare al conopidei! Ea are o textură ușor crocantă și este un aliment excelent pentru întreaga familie.

Roasted-Cauliflower-with-Radicchio-Salsa-1-620x465

Ingrediente (pentru conopida prajita):

– un cap de conopidă mediu, curățat, tăiat în felii groase de 1/2 inch

– 2 linguri de ulei de măsline sau de cocos

– sare.

 

Ingrediente (pentru salata de raddichio):

– 1 masura de radicchio sau varza rosie, tocata

– o șalotă tocata

– 1/4 dintr-o masura de patrunjel proaspat

– 1/4 dintr-o masura de migdale feliate

– 1 lingura de aminoacizi de cocos sau oțet de mere

– 1/4 dintr-o lingurita de sare

– piper pentru gust

– stevie sub formă de pudră sau 1 picătură de stevie lichida.

 

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 205 grade C.
  2. Puneti feliile de conopidă direct pe o foaie de copt, imbibati ambele parti cu ulei și condimentati cu sare. Lasati-le la cuptor timp de 10 – 15 minute, pana încep să se rumeneasca, dupa care intoarceti pe cealalta parte cu o spatulă și lasati-le timp de 10 minute.
  3. În timp ce conopida se prajeste, pregăti salata. În castron se adaugă radicchio tocat și o salata, pătrunjel, migdale feliate, aminoacizii de cocos, sare, piper și un vârf de cuțit de stevie sub formă de praf. Invurtiti până se amesteca bine.
  4. Pentru a servi, puneti salata de radicchio pe feliile conopidă prăjita.

 

Serviti cu placere si va asteptam oricand cu retete noi sanatoasa impotriva candida.

07/05/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top