Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Chiflele din Quinoa si Rutabaga – Sanatate Curata impotriva Candida

Chiflele din Quinoa si Rutabaga – Sanatate Curata impotriva Candida

Quinoa-and-Rutabaga-Patties-1-620x465Ati putea crede că quinoa și rutabaga nu este combinația cea mai evidentă, dar vă spun că aceste chifle din quinoa / rutabaga sunt absolut delicioase! După cum știți, rutabaga are de fapt, unele proprietăți antifungice destul de puternice, aceasta continand, de asemenea, si ulei de turmeric, usturoi și de nucă de cocos. Puteti sa serviti chiflele cu o garnitura de iaurt simplu și cu siguranta veți dori sa consumati din ce in ce mai multe.

Ingrediente:

– o masura de quinoa gatite

– o masura de rutabaga rasă

– o masura de ceapa taiata cubulete

– 1 catel de usturoi, tocat

– 1/4 masura de arpagic proaspăt, taiat fin

– 1/4 masura de patrunjel proaspat, taiat fin

– 2 oua, bătute ușor

– 1/2 lingurita de ulei de turmeric

– 1/2 lingurita de sare

– 1/4 lingurita de piper, proaspăt măcinat

– 2 lingurite de ulei de măsline sau de cocos

– Iaurt simplu, patrunjel proaspat sau arpagic pentru garnitura.

 

Mod de preparare:

  1. Incalziti cuptorul la 205 grade C.
  2. Într-un castron mare, se adauga quinoa, rutabaga, ceapă, pătrunjel, arpagic, usturoi, ouă, turmeric, sare și piper, se amestecă bine.
  3. Ungeti o tava cu ulei, cum ar fi de măsline sau de cocos. Folosind o masura cam de 1/4 dintr-o cana, turnati amestecul in tava și turtiti chiftele cu partea inferioara a unei furculite pana ajungeti la o grosime de 1 inch. Coaceți chiftelele timp de 10 minute pe o parte dupa care le întoarceți ușor pe cealaltă parte si le coaceti timp de inca 10 minute.
  4. Se serveste simplu sau cu o garnitura de iaurt și ierburi proaspete, tocate.

16/02/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top