Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Cele mai bune Ingrediente Impotriva Caderii Parului la Barbati

Cele mai bune Ingrediente Impotriva Caderii Parului la Barbati

Exista, literalmente, sute de produse impotriva caderii parului care utilizeaza un numar impresionant de diferite chimicale, plante si uleiuri pentru a combate caderea parului. Diferitele tipuri de ingrediente functioneaza diferit depinzand daca sunt ingerate (pastile impotriva caderii parului) sau topice-locale (seruri sau sampoane). Ar trebui sa stiti ca ar trebui sa va uitati dupa cateva ingrediente eficiente cand cautati un produs impotriva caderii parului.

relu

Avand in vedere ca fiecare barbat este diferit, anumite ingrediente au demonstrat efecte semnificative la barbati fara efectele secundare ale unor medicamente impotriva caderii parului, ca de exemplu Propecia.

Aceste ingrediente vor oferi rezultate mai bune si mai rapide decat placebo si sunt in special recomandate barbatilor in primele faze ale caderii parului.

Mai jos gasiti unele dintre cele mai bune ingrediente impotriva caderii parului pe care ar trebui sa le cautati la produsele care doriti sa le folositi ca tratament impotriva caderii parului.

Biotina: Biotina, sau Vitamina H, este una dintre cele mai bune vitamine pentru a combate caderea parului. Studiile au aratat ca Biotina singura poate sustine cresterea parului si previnerea parului de a se incarunti. Este de asemnea o vitamina esentiala in procesul natural de productie a parului de catre corp.

Vitamina B12: O deficienta de vitamina B12 este cateodata cauza caderii minore a parului si poate fi foarte usor echilibrata. Vitamina B12 ajuta la obtinerea unui par puternic si imbunatateste sanatatea scalpului per total. In plus, Vitamina B12 ajuta la reducerea matretii. Cea mai buna parte a deficientei de vitamina B12 este ca daca aceasta este cauza caderii parului, un produs ce contine vitamina B12 poate opri anumite tipuri de cadere temporara a parului destul de rapid.

Niacina: Niacina este utilizata intr-o varietate de produse pentru ingrijirea parului si a pielii datorita capacitatii de a stimula circulatia si de a imbunatati abilitatea de absorbtie a  nutrientilor de catre foliculii de par. Niacina este slab absorbita in majoritatea partilor corpului, si poate cauza inrosirea pielii si ar trebui sa fie administrate in doze mici.

Extract de Seminte de Struguri: Extractul de Seminte de Struguri a fost folosit de mult in produsele pentru par datorita abilitatii de a relaxa natural vasele de sange si capilarele. Acest lucru previne deteriorarea viitoare a foliculilor de par prin imbunatatirea circulatiei sangelui catre fiecare folicul de par.

Gotu Kola: Gotu Kola este o planta populara care a fost folosita pentru a trata caderea parului in India de mii de ani. Gotu Kola ajuta la imbunatatirea productiei de colagen si ingroasa natural foliculii de par. De asemenea, ajuta la imbuntatirea circulatiei sangelui in capilarele mici, cum sunt cele gasiti la nivelul suprafetei scalpului.

Saw Palmetto: Saw Palmetto este un fruct care creste in regiunile tropicale. A fost folosit ca o sursa de hrana si planta medicinala de mii de ani. Studiile din ultima decada au relatat ca are un efect direct asupra caderii parului, in special asupra tiparului masculin de cadere a parului. In mod specific, studiile au demonstrat ca Saw Palmetto are abilitatea de regenera parul in arii ale scalpului unde foliculii de par nu mai genereaza fire de par. Saw Palmetto este bine cunoscut si pentru studiile legate de efectele asupra DHT, hormonul principal responsabil pentru majoritatea cazurilor de cadere a parului la barbati. Saw Palmetto are efecte similar asupra altor probleme de sanatate masculine ca hiperplazia benigna de prostata sau prostata marita.

Iodul: Iodul este un nutrient important deoarece ajuta corpul sa absoarba alti nutrient in corp. Iodul este de asemenea un element essential pentru cresterea tuturor organelor si tesuturilor din corp, inclusiv al parului.

Magneziu: Magneziu este important deoarece sustine obtinerea de fire de par mai puternice si mai groase. Deficientele de magneziu sunt foarte intalnite la barbatii cu probleme de cadere a parului si studiile au aratat ca un produs pentru par cu magneziu poate mari semnificativ rata cresterii parului atat la barbati cat si la femei.

Acestea sunt cele mai bune ingrediente pentru stoparea caderii parului. Alte ingredient care pot ajuta la stoparea caderii parului sunt: black cohosh, wild yam, piroxidina (o vitamin B), seminte de dovleac, eleuthero radacina (denumit si ginseng Siberian de unii doctori), zinc, si Uva Ursi.

androgenic-alopecia-1

Procerin, unul dintre pastilele de top impotriva caderii parului la barbati de pe piata mondiala contine majoritatea acestor ingrediente naturale impotriva caderii parului. De fapt, Procerin utilizeaza multe dintre ingredientele naturale in capsulele sale si in ser, depinzand de mecanismul prin care aceste ingrediente ataca mai bine cauzele caderii parului la barbati. Utilizand o abordare cu mai multe fatete, sampon+ser+capsule impotriva cauzei de cadere a parului, Procerin poate stopa eficient caderea parului inca din primele faze si va poate ajuta sa fiti pe drumul cel bun spre un par mai sanatos, mai des si mai bogat.

procerin_tablete

 

Acum, Capsulele Procerin se afla la Promotie si costa doar 119,9 lei/cutie pentru o luna de zile in loc de 160 lei. Pentru cantitati mai mari de o cutie, pretul pe cutie nu va scadea- dar va recomandam sa achizitionati tratamentul pe minim 3 luni de zile, timpul de maturare al foliculilor de par. Promotia la aceste capsule este doar pentru o anumita cantitate de cutii. Procurati-va stocul din timp!

Mai multe detalii pe www.procerin.ro sau la 0744569069

10/02/2015 This post was written by Categories: Caderea parului Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top