Fii inspirat! Alege natural!
Home
 

Antreuri de somon si conopida- O reteta usoara impotriva candida

Antreuri de somon si conopida- O reteta usoara impotriva candida

cauliflower-salmon-bitesExista un lucru pe care il fac in fiecare an atunci cand incepe sezonul somonului si anume sa-mi cumpar un lot de peste proaspăt, pe care il tai si il pastrez în congelator. Imi depozitez fiecare bucata de somon intr-o punga de congelator acoperita cu apa iar cand o sa le dezghet o sa aiba un gust la fel de bun ca in cazul in care somonul a fost capturat in dimineata respectiva.

Exista un milion de feluri de a consuma somon, dar aceasta reteta este una din preferatele mele. Ce poate fi mai bun decat un somon sălbatic, prajit si amestecat cu conopida, fenicul si hasme, servit sub forma de antreu. Pofta buna!

Ingrediente (24 bucati)

1 lingura ulei, de preferat de masline sau cocos

¼ cana legatura fenicul taiata fin

¼ cana hasma taiata marunt

½ lingurita sare

¼ lingurita piper

2 cani conopida prajita data prin blender

½ cani somon prajit

1 lingurita de frunze fenicul taiate marunt

un varf de nucsoara proaspat rasa

2 oua batute usor

iaurt grecesc

frunze fenicul ca si garnitura

Mod de preparare

  1. Incaziti cuptorul in prealabil la 350 grade Fahrenheit (117 grade Celsius). Tapetati formele de briose cu ulei, de masiline sau cocos si puneti-le deoparte.
  2. Incalziti aproximativ o lingura de ulei intr-o tigaie mica la foc mediu. Adaugati bulbul de fenicul taiat marunt si hasmele, asezonati cu sare si piper, lasati-le la sotat 2-3 minute apoi puneti-le deoparte.
  3. Intr-un bol mare, amestecati pireul de conopida, somonul prajit, feniculul si hasmele sotate, frunzele de fenicul taiate marunt, nucsoara si ouale. Cu ajutorul unei linguri puneti compozitia in formele de briose tapetate cu ulei.
  4. Lasati la cuptor 20 de minute sau pana se rumenesc.
  5. Dupa ce s-au racit le puteti servi cu iaurt grecesc si frunze de fenicul ca garnitura.

03/02/2015 This post was written by Categories: Articole CandidaDieta Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top